Visbys roligaste jobb - Projektledare för Visby Centrum!

Älskar du att jobba med människor och event? Brinner du för att organisera, planera och genomföra? Vi söker just nu en ny projektledare som kommer ansvara för Visby Centrums årliga aktiviteter. 

Som projektledare hos oss är du ansvarig för budget, att planera och genomföra evenemang samt säkerställa att uppsatta mål och tidsplaner uppnås effektivt. Som person är du driven, självgående, kreativ och väldigt social.

Du kommer jobba tight ihop med vår verksamhetsledare med flexibla arbetstider.

Om oss:
Visby Centrum är samlingsnamnet för företagare som verkar i Visby innerstad, Södercentrum och Östercentrum. Vi är en samarbets- och intresseorganisation som genomför aktiviteter i stadskärnan året runt, exempelvis Påskmarschen, Visby Fashion Weekend och skyltsöndagen. Vi jobbar också för samordning kring utveckling av stadsmiljön och utvecklingsfrågor, i stort och smått. 

Visby Centrum växer hela tiden och vi består idag av över 200 medlemsföretag där både butiker frisörer, restauranger, muséer ingår.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
·         Planera och genomföra ca 10-15 evenemang per år.
·         Ha fullständig överblick och kontroll av kostnader och budget för aktuella evenemang. 
·         Utveckla och analysera alla evenemang, anteckna och följa upp med utvärderingar.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig ser vi gärna att du skickar några rader om dig själv och ett CV till johanna.dahlbom@visbycentrum.se. 

Arbetstid: Projektuppdrag. För dig med f-skatt alternativt projektanställning hos Visby Centrum med varierande arbetstid.
Sista ansökningsdag: 9 februari. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
För frågor, kontakta Johanna Dahlbom:
johanna.dahlbom@visbycentrum.se