TOMTEPARADEN 2019

Visby Centrum tillsammans med Frälsningsarmén presenterar Tomteparaden till förmån för behövande familjer på Gotland.

Vi hoppas att så många tomtar, nissar, änglar, snögubbar, pepparkaksgubbar (..och allt annat som hör julen till) kommer för att vara med i paraden där vi tillsammans visar vårt stöd för behövande familjer på Gotland.

Lördagen den 7 december kl.15.00 startar paraden från Södertorg ner mot Kapitelhusgården, men redan från 14.30 kommer julmusiken spelas & facklor att delas ut.

Strax innan 15:00 anländer jultomten i sin släde och paraden startar ner mot Kapitelhuset. På vägen ned stannar släden till och plockar upp julklappar som samlats in. Väl framme vid Kapitelhusgården får barnen möjlighet att överlämna julklappar, lämna önskelista till tomten. Det blir också lite musik och underhållning på gården.

Är julklappen inslagen är det bra om man skriver en liten lapp med passande kön, ålder och kort beskrivning på vad paketet innehåller.

Hoppas vi ses på lördag - kom gärna utklädda!.

Visby Centrum och Frälsningsarmén vill rikta ett Stort Tack till våra samarbetspartners som gör detta möjligt; Kapitelhusgården, PA-Kompaniet, Kulturskolan, Marias Hästeri och sist men inte minst Tomtemor och Tomtefar.